Qui som?

L’espai LGTBI online és una pàgina web col·laborativa i de divulgació per al jovent creada pels serveis de joventut d’Espais Joves, Dinamo i Palma Jove de la Regidoria de Justicia social, Feminisme, i LGTBI de l’Ajuntament de Palma, des de la qual amb un cop d’ull totes les persones tinguin al seu abast un recull web actualitzat d’accions, serveis, campanyes, informacions, esdeveniments, entitats i molt més referents a la temàtica LGTBI.

La nova web neix per tal de donar respostes als i les joves facilitant amb un sol clic l’accés a tota la informació LGTBI, un àmbit que creix dia a dia i que necessita millor i major visibilitat per tal d’afermar les seves expectatives i d’aconseguir reconeixement que li pertoca.

Com és evident, els serveis dedicats a treballar amb joves no podem romandre aliens a les necessitats que sorgeixen des de la diversitat juvenil. Així, doncs, feim un pas endavant amb la creació d’aquest entorn segur i copat de continguts de temàtica LGTBI per a fer arribar a TOTES i TOTS les i els joves la informació necessària.